Webwinkel software

Op zoek naar goede webshop software? Een professioneel CMS systeem is de basis voor een goede webshop of website. Met een CMS systeem kunt u eenvoudig producten beheren en heeft u in een handomdraai inzicht in uw omzet. Naast een groot aantal reguliere sites ontwikkelt Connective Power zeer geavanceerde sites voor haar opdrachtgevers die allemaal op AMYX draaien en heeft dan ook veel expertise in het bouwen van complexe databasegeoriƫnteerde websites.

De webshop software die Connective Power de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld is een geavanceerd webwinkel systeem met functionaliteiten als o.a. voorraadbeheer, beheer van bestellingen, een CRM module, een email marketing module en managementrapportages. Deze software is makkelijk te koppelen aan betalingssystemen als Buckaroo, ICEpay, MultisafePay, Bibit, Docdata en boekhoudprogramma's als o.a. Twinfield. Heeft u een fysieke winkel? Dat is geen probleem want u kunt AMYX eenvoudig koppelen aan uw kassasysteem!

AMYX is webshop software die naar eigen wensen op maat gemaakt kan worden. Connective Power ontwikkelt samen met haar klanten continu nieuwe functies zodat AMYX altijd wordt doorontwikkeld.

Afspraak maken?

Voor een vrijblijvend gesprek over webwinkel software belt u met +31 (0)35 699 0220 of mailt u naar info(@)cp.nl. Of bekijk alle functionaliteiten op www.amyx.nl!

Connective Power
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam

T. 035 699 02 20
E. info@cp.nl
Connective Power gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruik van onze websites mogelijk te maken en om onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring. Accepteren Weigeren