Webshop op maat

Conversie is Key

U wilt een professionele webshop? Een webshop met een professionele en betrouwbare uitstraling is erg belangrijk voor een goede conversie. Connective Power maakt daarom webshops op maat om aan de hoge eisen van de consument te kunnen voldoen.

Connective Power bouwt al 15 jaar webshops en websites op maat en heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen in haar vakgebied. Onlangs zijn een aantal door Connective Power gebouwde webwinkels zelfs uitgeroepen tot beste webwinkel van 2012.

Maatwerk is de basis voor elke webshop, of het nu gaat om een registratie gedeelte, offerte module, meerdere talen mogelijkheid of SMS script, alles wordt op maat gemaakt. De kracht van Connective Power is het vertalen van de wensen en eisen naar ontwerp en technische realisatie. Onze webshops worden geleverd met het door ons zelfontwikkelde CMS systeem AMYX, waaraan u eenvoudig een administratiesysteem en betalingsprovider kunt koppelen.

Een vereiste voor een goede webshop is dat het goed geïndexeerd wordt. Door de jaren heen heeft Connective Power, in samenspraak met vele grote bureaus op weboptimalisatie gebied, een technische opbouw gevonden die optimale resultaten levert voor zowel onze klanten als in de zoekmachines. Daarnaast verzorgt Connective Power voor u het zoekwoord onderzoek op basis van uw belangrijkste categorieën en/of producten en baseren hierop ook het navigatievoorstel. Zodra uw webshop live gaat, zal de inhoud ervoor zorgen dat deze goed geïndexeerd zal worden.

  • Webshop op maat
  • Zoekmachine vriendelijke webshop
  • Uniek product filtersysteem
  • Toonbank met vergelijkfunctie
  • Product pop-up systeem

Werkwijze

Connective Power begint met een intakegesprek, waarna wij aan de hand van uw eisen en wensen een offerte opstellen. Nadat de offerte is goedgekeurd, stuurt Connective Power u een vragenlijst om uw wensen en opmerkingen vast te leggen. Na een aantal weken volgt er een designvoorstel en eenmaal akkoord zal het design worden aangesloten op het CMS systeem van Connective Power.

In de regel is de doorlooptijd van een project circa 6 tot 8 weken en daarna zal de webshop live gaan. De ervaring leert dat er vervolgens nog een periode van zo'n 3 tot 6 maanden overheen gaat voordat de webshop helemaal optimaal zal zijn.

U wilt graag een webwinkel starten? Neem contact met ons op voor advies of een vrijblijvend gesprek. Bel ons op +31 (0)35 699 0220 of mail ons info(@)cp.nl. Wij helpen u graag!

Connective Power
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam

T. 035 699 02 20
E. info@cp.nl
Connective Power gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruik van onze websites mogelijk te maken en om onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring. Accepteren Weigeren