Webshop design

De juiste uitstraling

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en conversiegericht webdesign? Een professioneel webshopdesign helpt u uw bezoekers vast te houden en geeft uw bezoeker meer overzicht. Het ontwerp wordt zo ontwikkeld dat de indeling duidelijk is, het kleurgebruik past en vertrouwen wordt gewekt door de herkenbaarheid van logo’s. Echt maatwerk dus!

Webdesign is naast het bouwen van webshops en websites één van de onderdelen uit het totaalconcept van Connective Power. Ons ontwerp is echt maatwerk: vanuit uw wensen, het doelgroeponderzoek en de huisstijl maken wij een ontwerpvoorstel. Wanneer het website-, of webshopdesign is goedgekeurd kan het ontwerp verder worden uitgewerkt.

Zoekmachine vriendelijk en conversie verhogend

Connective Power beschikt over een team van hoogopgeleide designers, die verstand hebben van onder andere conversie optimalisatie en voeren dan ook regelmatig A/B testen uit om het beste uit een ontwerp te halen.

Naast het ontwerpen van webshops en websites kunnen wij ook mooie logo’s, kranten, flyers en huisstijlen verzorgen. Vraag vandaag nog een offerte aan door een e-mail te sturen naar info@cp.nl of bel +31 (0)35 699 02 20.

Connective Power
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam

T. 035 699 02 20
E. info@cp.nl
Connective Power gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruik van onze websites mogelijk te maken en om onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring. Accepteren Weigeren