Hosting Pakketten

Verschillende webhosting pakketten

Op zoek naar betrouwbare hosting? Connective Power heeft twee verschillende webhosting pakketten namelijk; shared hosting en VPS hosting. De servers die Connective Power gebruikt zijn stabiel en optimaal beveiligd in een professioneel datacenter. Daarnaast staan onze servers onder continue monitoring van onze medewerkers.

Shared hosting

Shared hosting is de meest gebruikte vorm van hosting, u deelt een server met andere website eigenaren. U deelt niet alleen de capaciteit van de server maar ook de kosten, dit maakt shared hosting stukken goedkoper dan wanneer uw kiest voor een eigen server! Shared hosting is uitermate geschikt voor kleine websites.

Voordelen

  • Goedkoop
  • Weinig tot geen onderhoud

Shared hosting

 

Large

Normal

Small

Prijs € 50 p.m. € 20 p.m. € 10 p.m.
Schijfruimte 1000 MB 500 MB 200 MB
Dataverkeer 50 GB 20 GB 10 GB
Mailboxen 50 20 10
Mailaliassen Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Antivirus
Spamfilter
PHP
ASP .NET
FTP server

VPS hosting

Een VPS server draait als virtuele server samen met andere virtuele machines op een fysieke server. Een VPS server is handig in gebruik en kunt u eenvoudig beheren, ook kunt u uw eigen software installeren en bestanden uploaden. Als u voor managed VPS hosting kiest, kan Connective Power ook elk gewenst besturingssysteem installeren, zoals Windows of Linux server! Op een virtual private server kunt u meerdere websites of webshops hosten, u bent verzekerd van een snelle en veilige omgeving! Als u kiest voor VPS hosting bij Connective Power bent u verzekerd van stabiele en betrouwbare hosting. De omgeving waar de servers gehost staan, zijn beveiligd en voorzien van noodstroom, zo kan Connective Power een uptime garanderen van 99,9%.

Voordelen VPS

  • Sneller dan shared hosting
  • Flexibel in te richten
  • Volledige controle over uw server
  • Kostenbesparing tegenover fysieke server

Unmanaged VPS pakketten

 

VPS large

VPS normal

VPS small

Prijs € 85 p.m. € 55 p.m. € 35 p.m.
Werkgeheugen 6 GB 4 GB 1 GB
Hard disk 100 GB 50 GB 25 GB
CPU's 4 2 1
Dataverkeer 500 GB 200 GB 100 GB
IP adres 1 1 1
Looptijd 1 maand 1 maand 1 maand
Facturatie maandelijks maandelijks maandelijks

Managed VPS server

Bent u op zoek naar managed VPS server? Als u niet over technische kennis beschikt of geen tijd heeft om uw VPS te configureren, dan is de managed VPS server de perfecte oplossing! De managed VPS server wordt door Connective Power geconfigureerd en is na installatie van het besturingssysteem naar keuze klaar voor gebruik!

Bij managed VPS hosting is ook twee uur per maand ondersteuning inbegrepen met betrekking tot het updaten en installeren van software.

Managed VPS pakketten

 

VPS large

VPS normal

VPS small

Prijs € 215 p.m. € 185 p.m. € 165 p.m.
Werkgeheugen 6 GB 2 GB 1 GB
Hard disk 100 GB 50 GB 20 GB
CPU's 4 2 1
Dataverkeer 500 GB 200 GB 100 GB
PHP
MySQL onbeperkt onbeperkt onbeperkt
IP-adressen 2 1 1
Service Level Agreement managed managed managed
24/7 support
24/7 monitoring
SSI
Subdomeinen
Domeinaliassen
FTP account
PHD backup
(3dagen retentie)
 
Looptijd 1 maand 1 maand 1 maand
Facturatie maandelijks maandelijks maandelijks


U laat al een webshop bouwen door Connective Power?

Als u al een webshop laat bouwen door Connective Power is het verstandig om de hosting door ons te laten verzorgen. U bent dan gegarandeerd van een snelle en betrouwbare webhosting, daarnaast kunnen wij snel ingrijpen als er iets mis gaat met de server. Mocht uw huidige hosting om diverse redenen niet verhuist kunnen worden, dan vragen wij een DNS wijziging aan. Uitgaande van een verhuizing van een domeinnaam verzoeken wij u om uw verhuistoken op te vragen bij uw huidige provider. Als wij het token ontvangen hebben, kan er over worden gegaan tot verhuizing. Connective Power handelt het traject verder voor u af.

Connective Power
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam

T. 035 699 02 20
E. info@cp.nl
Connective Power gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruik van onze websites mogelijk te maken en om onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring. Accepteren Weigeren