Online werken

Uw virtuele werkplek altijd beschikbaar

Door een werkplek online te faciliteren kunnen uw medewerkers zowel op het werk, bij de klant of thuis gebruik maken van een eigen persoonlijke werkplek. U hoeft op uw desktop geen programma’s of updates te installeren; Connective Power installeert voor uw personeel de programma’s die zij nodig hebben en houden het systeem up to date.

De online desktop zorgt er voor dat u geen eigen servers in eigen beheer hoeft te nemen en dit scheelt u aanzienlijk in de kosten en in onderhoud. Ook als u een kleine organisatie heeft en liever geen investering in netwerkapparatuur wilt doen, kunt eenvoudig gebruik maken van werkplek online.

Uw online werkplek en applicaties hebben dezelfde look and feel als de normale omgeving, alleen kunt u deze omgeving overal waar internet is benaderen.

  • Efficiënt: geen eigen servers, onderhoud, elektriciteit en licentiekosten
  • Flexibel: overal online werken
  • Betrouwbaar: ondersteuning op afstand
  • Duidelijk: één bedrag per werkplek
  • Betaal per werkplek


Connective Power
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam

T. 035 699 02 20
E. info@cp.nl
Connective Power gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruik van onze websites mogelijk te maken en om onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring. Accepteren Weigeren