Connective
Power

The E-Commerce Engineers

In 1995 is Connective Power gestart met het leveren van systeembeheer en software op maat. De laatste tien jaar richt Connective Power zich voornamelijk op het ontwikkelen van webshops en websites, hosting, domeinregistratie en online werken. Daarnaast houden wij ons bezig met zoekmachine optimalisatie, Google Adwords, Google Shopping, affiliate marketing en andere online marketing activiteiten. In de loop der jaren is er zeer veel ervaring opgedaan met online methodes en online marketingmiddelen en zo kunnen wij voor u het volledige online proces inrichten!

Connective Power werkt met een team van grafisch vormgevers, technische ontwikkelaars, projectmanagers en redactie medewerkers. Bij Connective Power stellen wij service centraal en proberen wij u optimaal te adviseren in het online proces. Daarbij houden wij nauwlettend de laatste innovaties op de diverse vakgebieden in de gaten en schromen wij niet dit toe te passen in het maatwerk dat voor de klant noodzakelijk is.

Connective Power bouwt webshops voor het hoog, midden en klein segment en dit varieert van bedrijven met 1 tot 500 medewerkers. Zo heeft Connective Power voor Create2Fit onder andere de webshop Plasma-Discounter.nl, Koffiediscounter.nl en Gamediscounter.com tot een succes weten te maken!

Connective Power
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam

T. 035 699 02 20
E. info@cp.nl
Connective Power gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruik van onze websites mogelijk te maken en om onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring. Accepteren Weigeren