Support op afstand

U heeft problemen met de computer? Geen probleem. Bel ons en wij kijken samen met u naar de oplossingen. Dit kan snel en gemakkelijk door onderhoud op afstand. Wij nemen uw computer vanaf ons kantoor over en kijken waar de problematiek zit. Indien mogelijk verhelpen wij het direct waardoor u weer verder kan met werken!

Directe computer support

Deze direct manier van support is efficient en scheelt een hoop tijd. We hoeven niet eerst een afspraak te maken en naar u toe te rijden om het probleem op te lossen. Nee, u geeft ons toegang tot uw computer, waarna wij het probleem direct kunnen verhelpen. Snel, gemakkelijk en goedkoop.

Geef akkoord voor ondersteuning op afstand

Om ons toegang tot uw computer te geven, vragen wij u om onderstaand uw naam in te voeren (doe dit alleen als u één van onze medewerkers aan de lijn heeft). Vervolgens klikt u op de Support-button en onze medewerkers kunnen nu op uw computer onderhoud plegen.

Alvast dank!

Connective Power
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam

T. 035 699 02 20
E. info@cp.nl
Connective Power gebruikt functionele en analytische cookies om het gebruik van onze websites mogelijk te maken en om onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen verbeteren. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring. Accepteren Weigeren