Got the Power?
De organisatie

Connective Power is ruim 20 jaar een toonaangevend, innovatief, full-service e-commerce bureau gevestigd in Naarden. Connective Power richt zich voornamelijk op de (e)-retail markt en heeft daarvoor veel in-house gespecialiseerde software ontwikkeld. Deze software staat in de markt bekend als Omnia (www.omniaretail.com) Een geïntegreerde, op productniveau aangestuurde, pricing, marketing en promotie softwaretool, die zorgt voor een omzet- en winstgroei van retailers. Omnia biedt retailers feed-management, Dynamic marketing, Dynamic pricing, Promotions, Reporting, In site search- en E-commerce platform modules.
Ons team bestaat uit grafisch vormgevers, software ontwikkelaars, projectmanagers, econometristen, consultants en redactiemedewerkers (25 fte). Binnen onze organisatie wordt er veel aandacht geschonken aan service, innovatie, schaalbaarheid en snelheid. De komende jaren willen we onze diensten nog verder gaan uitbouwen en inzetten op groei.
Spreekt onze organisatie jou aan, lees dan verder, want wij zijn op zoek naar goede mensen om daar aan bij te dragen!


Back-end Developer

Wat ga je bij ons doen?

Als back-end developer werk je mee aan het complexe Omnia systeem. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van verschillende modules die binnen Omnia actief zijn. Je bent betrokken bij de complete development-cycle: prototypes maken, ontwerpen, bouwen, geautomatiseerd en functioneel testen en uitrollen. Dus ben jij een back-end developer die technisch sterk en leergierig is en graag werkt aan uitdagende projecten voor onze klanten?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Je gaat aan de slag met:

·         .NET technologie (ASP.NET MVC, WCF, etc.);

·         Voornamelijk C, wat Sql, en een vleugje Javascript;

·         Couchbase, Elasticsearch, Redis, Hangfire, Kafka, en Sql Server.

 

We verwachten:

·         HBO- of WO werk en denkniveau;

·         Minimaal 5 jaar werkervaring;

En uiteraard the usuals: (enige) stressbestendigheid en zelfstandig kunnen omgaan met deadlines en werkdruk, goede communicatieve vaardigheden, goed kunnen samenwerken (ook met collega’s van andere afdelingen).

 

Wij bieden:

·         Een uitdagende en afwisselende functie voor minimaal 32 uur;

·         Werken met de Scrum methode;

·         Competitief salaris;

·         Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Geïnteresseerd?

Spreekt deze functie jou aan en wil jij onderdeel uitmaken van een leuk, innovatief en snel groeiend bedrijf waar veel gebeurt? Stuur dan een mail met je CV en eventuele links naar office@omniaretail.com t.a.v. Carla Jongerius.    

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Connective Power
Amsterdamsestraatweg 45 A
1411 AX Naarden

T. 035 699 02 20
E. info@cp.nl